Toplu Konut İdaresi Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan, projeler üreten, kaliteli eğitimi hedefleyen, sürekli gelişen eğitim yaklaşım ve uygulamalarımızla alanında lider bir okul olmak.

Misyon: Kütahya Toplu Konut İdaresi Anaokulu olarak Misyonumuz; Sürekli gelişen eğitim ortamlarımızla bilgiyi edinen araştıran, sorgulayan, yorumlayan bilinçli ve geleceğe güvenle bakan ilgi istek ve yetenekleri doğrultusunda vatanına milletine bayrağına bağlı; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen sorumluluk bilinci gelişmiş erdemli ve karakterli bireyler yetiştirmek ve onları hayata hazırlamaktır.

Başarılar: Okulumuz Okulum Temiz belgesi ve ve Beslenme Dostu Okul Sertifikası olan bir okuldur. Örnek projelerimiz ve okul uygulama bahçesi ve kümesimiz ve Sanat Atölyemiz ile farklı projeler üretiyoruz.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: SABAH= 9.00-14.00 ÖĞLECİ=12.00-17.00
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: SUAT YILDIRIM öğleci grupların servisi tel: 05375896231 HASAN YİĞİT sabahçı grupların servisi tel:05068535868
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: MARİFETLİ ELLER PROJESİ OYUNCAĞIN OYUNCAĞIM OLSUN ETKİNLİĞİ

WEB - https://tokianaokulu.meb.k12.tr

Adres - Akkent Mahallesi Muhsin YAZICIOĞLU Caddesi No 01 Merkez/KÜTAHYA

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM (SABAHÇI - ÖĞLECİ)

Yerleşim Yeri - AKKENT MAHALLESİ MUHSİN YAZICIOĞLU CADDESİ NO:01

Adres - Akkent Mahallesi Muhsin YAZICIOĞLU Caddesi No 01 Merkez/KÜTAHYA